Uutiset

 • koronatestaus

  Koronatestaukset (SARS-CoV-2) alkavat työterveysasiakkaille Tikkurilassa!

  Täsmä käynnistää yhteistyössä SYNLABin kanssa Tikkurilan toimipisteessä koronaviruksen (SARS-CoV-2) PCR-testauksen.

  Testauksia tehdään Täsmä Työterveyden, Uudenmaan Työterveyden ja Keski-Uudenmaan Työterveyden asiakkaille.

  Työterveyshuollon toimijat ovat koronatestien lähettäviä tahoja, ja näytteenotto sekä analysointi tapahtuu SYNLABissa. Työterveyden asiakkailla tulee olla lääkärin sähköinen lähete testiin, jonka jälkeen he voivat varata ajan erillisestä ajanvarauksesta puhelimitse. Asiakkaat saavat ajanvarauksen yhteydessä tarkemmat ohjeet, miten toimipisteessä tulee toimia ja miten näytteenotto tapahtuu.

  SYNLABin toimipisteessä on tehty huolellisia valmisteluja näytteenottoa varten jo usean viikon ajan. Hygienian ja siivouksen osalta tullaan noudattamaan THL:n suosituksia ja asiakkaiden välissä tullaan tekemään välisiivous. Turhaa oleilua toimipisteen läheisyydessä ja tiloissa tulee välttää.

  Koronavirustestit tullaan analysoimaan SYNLABin keskuslaboratoriossa Tallinnassa. Asiakkaat saavat testitulokset 2 vuorokauden päästä siitä, kun näyte on saapunut laboratorioon.

  Tikkurilan terveysasema pysyy toistaiseksi suljettuna muille, kuin edellä mainituille työterveysasiakkaille.

 • Avasimme uuden lääkäriaseman Helsinkiin!

  Täsmä Työterveys Oy avasi maanantaina 3.2. uuden lääkäriaseman Helsingin paraatipaikalle (Mikonkatu 13A). Vastaanottohuoneista ja odotusaulasta avautuva näkymä Rautatientorin suuntaan on vaikuttava.

 • Christian Preetzmann

  Täsmä Työterveys toivottaa kaikille hyvää joulua!

  Täsmä osoitti joululahjansa Pelastakaa Lapset ry:lle.

 • Avaamme uuden lääkäriaseman Helsinkiin osoitteeseen Mikonkatu 13!

  Täsmä Työterveys Oy:n toiminta kasvaa hurjaa vauhtia ja on aika laajentua. Vajaa kolme vuotta olemme työterveyshuoltosektorissa toimineet ja pidämme tällä hetkellä huolta yli 1000 yrityksen 14000 työntekijästä. 3.2.2020 Ateneumin kulmalle avattava täyden palvelun lääkäriasemamme ei jätä ketään kylmäksi. Lähes 100-vuotisen talon 3. kerroksen 445m2 on remontoitu käyttöömme pieteetillä vastaamaan kaikkia nykypäivän vaatimuksia. Tiloistamme löytyy vastaanottotoiminnan lisäksi sekä laboratorio- että kuvantamispalvelut.

  Toivotamme nykyiset ja uudet asiakkaat tervetulleeksi Mikonkadulle!

 • Christian Preetzmann

  Nimitysuutisia!

  Christian Preetzmann eli tuttavallisemmin Eppu aloittaa Täsmä Työterveys Oy:llä myynnistä ja markkinoinnista vastaavana johtajana 7.10.2019.

  Epun edellinen positio Terveyden Tuottajat Oy:n toimitusjohtajana on antanut hänelle laaja-alaisen kokemuksen ja näkemyksen terveydenhuollon saralta. Kaikki täsmäläiset toivottavat Epun lämpimästi tervetulleeksi huikeaan porukkaamme!

 • Katso mitä meistä sanotaan!

 • nps tulokset täsmä työterveys

  Uudet asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset julki!

  NPS-tulokset jälleen kerran huippulukemissa.

  Kun asiakkaat ovat palvelun keskiössä, se näkyy myös tuloksissa. PAJAKONin teettämä asiakastyytyväisyyskysely lähetettiin 535:lle yrityspäättäjälle ja tulokset on varsin mukavaa katseltavaa.

  Jos NPS-tutkimus ei ole tuttu, eikä tulokset kerro mitään, niin tulosvertailua voi suorittaa täällä. • Avasimme uuden lääkäriaseman!

  Osoite: Väritehtaankatu 8, 01300 Vantaa

  Lääkäriasemamme sijaitsee Tikkurilan juna-aseman yhteydessä, osoitteessa Väritehtaankatu 8. Tilamme sijaitsevat kolmannessa kerroksessa, johon käynti onnistuu kätevästi suoraan junaradan ylikulkusillalta. • FIRSTBEAT Hyvinvointianalyysi

  Asiakasyrityksemme voivat nyt tilata kauttamme henkilöstölleen FIRSTBEAT Hyvinvointianalyysin.

  Täsmä Työterveys Oy:n asiakkaiden käyttöön räätälöity FIRSTBEAT hyvinvointikartoitus sisältää FIRSTBEAT-mittauksen, sekä tulosten analysoinnin koulutetun FIRSTBEAT asiantuntijan kanssa. Mittaus tuottaa monipuolista tietoa henkilön terveydentilasta, työn ja vapaa-ajan fyysisestä ja psyykkisestä kuormituksesta ja näistä palautumisesta.

 • Täsmän Mia Koskiselle triathlonin SM-kultaa!

  On meillä kovia tyyppejä töissä! Täsmä Työterveys Oy:n vastaava työterveyshoitaja Mia Koskinen voitti triathlonin täyden matkan Suomen mestaruuden sarjassaan! Isot onnittelut koko Täsmän tiimiltä!

  Uinti (3,8 km): 01:08:53
  Pyöräily (180 km): 06:00:23
  Juoksu (42,2 km): 04:16:07

  Kokonaisaika: 11:35:59

 • Täsmä Työterveys Oy ja Helsingin Yrittäjät yhteistyöhön!

  Helsingin Yrittäjät on yhteistyössä Työterveyslaitoksen kanssa kilpailuttanut työterveyshuollon palvelut jäsenyrittäjilleen ja laatinut puitesopimuksen Täsmä Työterveys Oy:n kanssa. Puitesopimuksen piiriin kuuluu n. 5500 helsinkiläistä yritystä. Kilpailutuksen tavoitteena oli helpottaa erityisesti yksinyrittäjien ja pk-yritysten työterveyshuoltopalveluiden hankintaa ja varmistaa, että palveluilla on asianmukainen hinta-laatu -suhde.

  On mahtavaa päästä tarjoamaan laadukkaita, moderneja ja kiinteästi hinnoiteltuja työterveyshuoltopalveluja myös puitesopimuksen piirissä oleville yksinyrittäjille. Yksinyrittäjänkin kannattaa antaa ammattilaisten seurata ja tukea terveyttään ja työkykyään, jotta voi itse keskittyä yritystoimintaan.

 • Täsmä Työterveys huippulukemiin tyytyväisyyskyselyssä

  PAJAKON toteuttaman asiakastutkimuksen tulokset olivat kaunista katseltavaa. NPS-tulokseksi saatiin 80.

  Vertailun vuoksi voit käydä katsomassa mitä muutamat muut yritykset ovat tulokseksi saaneet. https://www.iro.fi/fi/iro-ratkaisut/asiakasuskollisuus-ja-suosittelu-nps-/suomen-parhaat-nps/

 • Yrittäjät sinnittelevät uupuneina – lääkärit näkevät karun totuuden

  Täsmä Työterveyden työterveyslääkäri Esko Ruotsalainen kertoo Y-Studiossa yrittäjien uupumisesta ja antaa vinkkejä jaksamiseen. Muistakaa, että on aina helpompaa ja halvempaa ennaltaehkäistä kuin hoitaa.

  Käy lukemassa aiheesta Y-studion sivuilla klikkaamalla tästä.

 • Täsmä Työterveys Helsingin Sanomien liitteessä

  Tänään Helsingin Sanomien mukana jaettavassa Työterveys-liitteessä on artikkeli Täsmä Työterveydestä. Klikkaa tästä ja lue miten työterveyshuoltoa voidaan tehdä modernisti.

 • Avaamme uuden lääkäriaseman

  Avaamme 1.10.2017 Vantaan Aviapolikseen uuden lääkäriaseman osoitteeseen Karhumäentie 3.

  Asemalle pääsee vaivattomasti julkisia kulkuneuvoja käyttäen. Aviabulevardi I –rakennus sijaitsee Kehäradan Aviapolis-aseman yhteydessä pohjoisen sisäänkäynnin puolella ja linja-autopysäkit ovat myös lähellä.

  Rakennuksen sisäpihalta löytyy runsaasti kolmen tunnin asiakaspysäköintipaikkoja omalla autolla liikkuville. Uuden lääkäriaseman myötä pystymme tarjoamaan nykyisille ja uusille asiakkaillemme entistä kattavammat palvelut.

 • Tavataan messuilla

  Täsmä Työterveys on mukana Esimies & Henkilöstö 2017 messuilla 5.-6.9.2017 Helsingin messukeskuksessa. Tervetuloa ständillemme keskustelemaan työterveyshuollon uusista tuulista.

  Messut ovat maksuttomat, kunhan rekisteröidyt messuille ennakkoon.
  Rekisteröinti: http://bit.ly/2pAKP4Q
  Messujen sivut: www.easyfairs.com/esimies

 • Etävastaanotto käynnistyy

  Etävastaanotto käynnistyy.

 • Yhteistyössä on voimaa

  Yhteistyössä on voimaa – Täsmä Työterveys Oy, Katja Noponen Oy. Nyt saat kauttamme saumattomat palvelut työterveyshuollosta työkykyriskihenkilöiden uudelleensijoitukseen.

 • Täsmä Työterveys Oy laajenee koko Suomeen

  Mukavaa postia tuli tänään Valviralta! Täsmä Työterveys Oy sai valtakunnallisen toimiluvan ja laajennamme toimintamme koko Suomeen 1.5.2017 lähtien

 • Uudet sivut julkaistu

  Uudet kotisivumme on julkaistu. Kiitos Full Heart Media erittäin nopeasta ja asiantuntevasta työstä! www.fullheartmedia.com