HINTALASKURI

PALVELU­KUVAUKSET

Haluatko täyttää yrityksesi lakisääteiset työterveysvelvoitteet? Kenties tarjota työntekijöillesi laadukkaat ja nopeat etäsairaanhoitopalvelut? Vai tahdotko räätälöidä yrityksellesi täysin oman näköisen työterveyshuoltokokonaisuuden, joka sisältää kaiken vastaanottokäynneistä aina magneettitutkimuksiin saakka? Me tarjoamme eri tasoisia palvelukokonaisuuksia kiinteillä vuosihinnoilla. Tiedät tasan tarkkaan kuinka paljon työterveyshuoltoon vuositasolla budjetoit.

PERUS

LAKISÄÄTEINEN TYÖTERVEYSHUOLTO

  • Työpaikkaselvitysten tekeminen
  • Toimintasuunnitelman laatiminen
  • Lakisääteiset terveystarkastukset
  • Varhaisen tuen mallin luominen
  • Päihdemallin luominen
  • Kela-korvaushakemuksen laatiminen
  • Jatkuva neuvonta ja ohjaus lakisääteisissä asioissa

LAAJA

RAJOITTAMATON ETÄSAIRAANHOITO

Laajan paketin kiinteä vuosihinta pitää sisällään lakisääteisten toimien lisäksi rajoittamattoman etäsairaanhoidon käytön. Etäsairaanhoidolla pystytään hoitamaan n. 75% kaikista työikäisten yleislääkäritasoisista sairasvastaanotoista – nopeasti ja kustannustehokkaasti. Järjestelmän käyttö on yksinkertaista ja sähköisesti kulkevat reseptit, tutkimuslähetteet, todistukset ja lomakkeet mahdollistavat monen asian hoitamisen loppuun saakka.

KATTAVA

RAJOITTAMATTOMAT VASTAANOTTOKÄYNNIT

Kattavan paketin kiinteään vuosihintaan kuuluu lakisääteisen työterveyshuollon ja etäsairaanhoidon lisäksi rajoittamattomat vastaanottokäynnit sekä lääkäriasemalla tehtävät päivystystutkimukset. Näiden palvelujen lisäksi paketti on räätälöitävissä vieläkin isompiin tarpeisiin. Niissä tapauksissa, kun etäsairaanhoito ei ole riittävä tilanteen hoitamiseksi, asiakas ohjataan vastaanotolle terveydenhuollon ammattilaisen arvioon.